Maarit Leikoski Oy

Hyvä asiakkaamme, Kauneushoitola Maarit Leikosken Helsingin toimipiste on sulkenut ovensa tammikuun 2019 lopussa lähes kolmen vuosikymmenen jälkeen. Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme kuluneista vuosista! Toiminta jatkuu Klaukkalan kauneushoitolassamme. Tervetuloa!

 

Tarinaa matkan varrelta 

Kauneushoitola Maarit Leikosken toiminta alkoi Klaukkalassa v.1973. Siihen aikaan ihonpuhdistukset ja jalkahoidot olivat kysytyimpiä palveluja. Ne vaikuttivat terveydenhoidollisilta toimenpiteiltä ja olivat näin ollen enemmän "hyväksyttyjä" kuin turhamaiselta kuulostavat kasvohoidot.

Vähitellen asenteet muuttuivat ja kauneushoitolan oven avasivat jopa miehet!

90-luvun alkupuolella yrityksen toiminta laajeni Helsingin Lapinrinteelle.

"MULLISTAVA UUTUUS" löytyi Saksasta messuilta : permanet make-up eli kestopigmentointi.

Kiinnostus heräsi niin, että yritys järjesti ensimmäisen kestopigmentointikurssin Suomeen. Jo silloin kulmien pigmentointeja tehtiin karvatekniikalla, jota nykyään kutsutaan myös nimellä 3D-tekniikka. Vuosien varrella olemme kouluttaneet runsaasti kollegoja ympäri Suomea.

Vuonna -95 toimme Saksasta REVIDERM mikrohionnan ja siihen kytketyn hoitolasarjan. Ne toivat lisätehoa ihonhoitoon. Vanhat keinot, eli  höyrytys ja kivulias ihonpuhdistus jäivät taka-alalle, kun mikrohionnalla päästiin parempiin tuloksiin. Tämä toimii tehokkaana ihon uudistajana vielä tänäkin päivänä.

Tavoitteemme kasvohoidoissa on tuloksellinen hoito, unohtamatta rentouttavia elementtejä.

Moni asia on muuttunut sen jälkeen, kun kauneushoitolamme aloitti toimintansa jo lähes 40-vuotta sitten. Yritystoiminnan kulmakivenä kaikkina vuosikymmeninä on ollut lämminhenkinen asiakaspalvelu ja innostus alaa kohtaan.  Tänä päivänä yritystä luotsaavat eteenpäin Maarit Leikosken tyttäret Miila ja Pauliina. 

 

Tervetuloa tutustumaan!