kuvio.png

Maarit Leikoski Oy

punaviiva.png

Tarinaa matkan varrelta

Kauneushoitola Maarit Leikosken toiminta alkoi Klaukkalassa v.1973. Siihen aikaan ihonpuhdistukset ja jalkahoidot olivat kysytyimpiä palveluja. Ne vaikuttivat terveydenhoidollisilta toimenpiteiltä ja olivat näin ollen enemmän "hyväksyttyjä" kuin turhamaiselta kuulostavat kasvohoidot.

Vähitellen asenteet muuttuivat ja kauneushoitolan oven avasivat jopa miehet!

90-luvun alkupuolella yrityksen toiminta laajeni Helsingin Lapinrinteelle.

"MULLISTAVA UUTUUS" löytyi Saksasta messuilta : permanet make-up eli kestopigmentointi.

Kiinnostus heräsi niin, että yritys järjesti ensimmäisen kestopigmentointikurssin Suomeen. Jo silloin kulmien pigmentointeja tehtiin karvatekniikalla, jota nykyään kutsutaan myös nimellä 3D-tekniikka. Vuosien varrella olemme kouluttaneet runsaasti kollegoja ympäri Suomea.

Vuonna -95 toimme Saksasta REVIDERM mikrohionnan ja siihen kytketyn hoitolasarjan. Ne toivat lisätehoa ihonhoitoon. Vanhat keinot, eli  höyrytys ja kivulias ihonpuhdistus jäivät taka-alalle, kun mikrohionnalla päästiin parempiin tuloksiin. Tämä toimii tehokkaana ihon uudistajana vielä tänäkin päivänä.

2000-luvulla RESTYLANE-täyteainehoidot rantautuivat suomeen. Täyteainehoitojen suosio on jatkanut kasvamistaan ja Restylane on tuntunut aina turvalliselta valinnalta.

Tavoitteemme kasvohoidoissa on tuloksellinen hoito, unohtamatta rentouttavia elementtejä.

Moni asia on muuttunut sen jälkeen, kun kauneushoitolamme aloitti toimintansa jo lähes 40-vuotta sitten! Siitä lähtien asiakkaiden tarpeiden täyttäminen on ollut tärkein tavoitteemme joka päivä. 

Helsingin kauneushoitola suljettiin tammikuussa 2019 ja toiminta jatkuu Nurmijärvellä Klaukkalan toimipisteessä. 

Tervetuloa tutustumaan!

Maarit Leikoski Oy .- Kauneushoitola