AMMATTILAISILLE

punaviiva.png
Calluspeeling
Calluspeeling

Calluspeeling

Kysy lisää Calluspeeling-aloituspaketista ja hinnoista: info@maaritleikoski.fi tai 010 420 3051

Voimme myös räätälöidä aloituspaketin tarpeesi mukaiseksi.

Calluspeeling yleisesittely löytyy täältä.

Lisätietoa Calluspeeling -hoitoliuskoista voit lukea täältä.

Hoidon jälkeen suosittelemme voidetta Mavex FOOT Daily Care Cream.

bdr-Medical Beauty

Innovatiivinen ja tehokas ihonhoitomenetelmä. Bdr:n uranuurtava teknologia yhdessä laadukkaiden hoitotuotteiden kanssa, takaavat välittömät ja pitkäkestoiset tulokset. Joustavasti asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti muokattavissa olevat hoidot mahdollistavat useiden erilaisten hoitokokonaisuuksien tekemisen, kevyestä raikastuksesta täydelliseen anti-age-hoitoon. bdr-Medical Beauty-hoidot sopivat kaikenikäisille ja kaikille eri ihotyypeille.

Hoitomenetelmistä:

Hoidoissa käytettäviä happoja on kuutta eri vahvuutta. Mikrohiontaan ja mikroneulaukseen on valittavissa eri kokoisia ja eri tyyppisiä käsiosia ja hoitokärkiä. bdr-hoitoihin on valittavissa ainutlaatuiset ihonhoitonaamiot, sekä LED-valonaamio tai sininen valo. Verenkierron ja lymfakierron aktivointiin on olemassa hienivaraisesti värähtelevä naamio ja Singleline DetoxTouch-hierontamenetelmä.

bdr-hoitojen tekeminen on helppoa ja miellyttävää teknologisesti edistyneiden ohjauslaitteiden avulla. i-cube laite on pieni ja kompakti, sekä sen mukana on ladattavissa päivittyvä ilmainen appi Android-puhelimeen tai tablettiin.

Päivitä hoitolasi bdr-Medical Beauty-ihonhoitokeskukseksi!

bdr-logo-15.11.jpg