kuvio.png

HENKILÖSTÖ

punaviiva.png
Jonna Hollmerus

Jonna Hollmerus

SKY-Cidesco-kosmetologi, kouluttaja

Jonna on kestopigmentoinnin vankka ammattilainen ja työskennellyt yrityksessä yli kymmenen vuoden ajan. Myös ripsienpidennykset, kasvohoidot, ripsien taivutus ja mikroneulaus kuuluvat hänen erityis- osaamisalaansa. Tarkka ja tunnollinen Jonna palvelee asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Nina Tervonen

Nina Tervonen

SKY-kosmetologi

Nina on kauneushoitolan tuorein vahvistus, joka tekee kasvohoitoja ja mikroneulaushoitoja sekä palvelee myös tukkuasiakkaitamme.
Ihmisläheinen ja lämmin huumorin ystävä nauttii siitä, että saa tuottaa asiakkailleen hyvää oloa. Nina palvelee suomeksi ja englanniksi.

Nina Tervonen
Miila Leikoski

Miila Leikoski

SKY-Cidesco-kosmetologi, kouluttaja

Miila on kaunistanut ja ilahduttanut asiakkaitamme yli kymmenen vuoden
ajan kestopigmentoinneilla ja kasvohoidoilla. Hän palvelee myös
tukkuasiakkaitamme sydämellisellä otteella. Keskustelu sujuu suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Kahden pienen lapsen äiti on tällä hetkellä opintovapaalla ja tulevaisuudessa tulee toimimaan sekä kosmetologin, että toimintaterapeutin ammateissa.

Maarit Leikoski

Erja Lätti-Vehkaluoto

Sairaanhoitaja, SKY-Cidesco-kosmetologi

Erjalla on jo yli 30 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta ja hän on alansa huippuja Restylane täyteainehoidoissa. Erja palvelee asiakkaita suomeksi ja englanniksi.


Taina Heikkinen
Miila Leikoski

Sari Pulkkanen

SKY-erikoiskosmetologi

Sari on kauneudenhoitoalan rautainen ammattilainen, jolla on parin vuosikymmenen osaaminen niin kestopigmentoinnista kuin kasvo- ja vartalohoidoista.